NEA

Herbert Diess: Παραιτήθηκε από το τιμόνι του VW Group

Την επόμενη φορά που ο Diess θα επισκεφθεί την Αστυπάλαια (η τελευταία ήταν για την πρεμιέρα του ID. Buzz) πιθανότατα δεν θα είναι για επαγγελματικούς λόγους… αλλά για διακοπές.

Από την 1η Σεπτεμβρίου τη θέση του Herbert Diess θα πάρει ο Oliver Blume, o οποίος είναι ο ισχυρός άντρας στην Porsche. Η ανάληψη καθηκόντων από τον Blume (που κρατά και την θέση του στην Porsche) θα σημάνει κατά πάσα πιθανότητα και μια αναδιάρθρωση του ομίλου.

H αμφισβήτηση του Diess, που δεν είχε την καθολική αποδοχή του πολύ ισχυρού Ελεγκτικού Συμβουλίου του ομίλου, είχε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Επίσης κάποιοι προσάπτουν στον Diess και τις πολύ καλές του σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Tesla Elon Musk.

Herbert Diess, CEO Volkswagen Group

Βασικά, οι λόγοι ήταν οι συγκρούσεις του με τα συνδικάτα ο ρόλος των οποίων είναι καθοριστικός, το κακό επικοινωνιακό του στυλ και κυρίως τα προβλήματα στην Cariad.

Η Cariad είναι η εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού του ομίλου που δεν έχει καταφέρει να λύσει πολλά από τα θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!