NEAΑΓΩΝΕΣ

Ένας αγώνας που κατέληξε σε συγκρουόμενα με ξύλο [vid]

Έχει πεθάνει η Άγρια Δύση; Ένας αγώνας με πολλά νεύρα, συγκρούσεις και κοκορομαχίες μας δείχνουν γιατί το σπορ είναι τόσο ξεχωριστό στις ΗΠΑ.

Η αντίληψη που έχουν οι Αμερικάνοι για τους αγώνες είναι πολύ συγκεκριμένη. Αν δεν υπάρξει κάποια σύγκρουση, κάποιος τσαμπουκάς, κάτι το περίεργο, είναι ένας απλός αγώνας. Και το παρακάτω βίντεο μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι Αμερικάνοι τους αγώνες αυτοκινήτου.

Το συμβάν καταγράφηκε σε αγώνα που έγινε στο Bowman Gray Stadium στη Βόρεια Καρολίνα και μας δείχνει διάφορα αγωνιστικά να συγκρούονται και να μπλέκονται άσχημα σε ένα σημείο της πίστας.

Ο αγώνας επανεκκίνησε και πάλι αλλά ένας αγωνιζόμενος κάνει μια σφήνα και μπαίνει μπροστά από κάποιον άλλον. Αυτό ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά ο δεύτερο οδηγός και να τον ακουμπήσει από πίσω.

Μετά τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν με τον μπροστινό να βάζει όπισθεν και να πέφτει με δύναμη στον πίσω του. Η συνέχεια απλά θυμίζει κάτι κοκορομαχία, απλά δείτε το βίντεο σε ένα τραγελαφικό αγώνα που μπορεί να συμβεί μόνο στο Αμέρικα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!