NEA

Κουπέ SUV και από τη Fiat

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο το θέλουν να απευθύνεται στις αγορές της Νότιας Αμερικής, τουλάχιστον σε αρχική φάση.

Το 2018 η Fiat στην έκθεση αυτοκινήτου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας είχε παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο, με την ονομασία Fastback Coupe. Και μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, η ιταλική μάρκα δίνει στην δημοσιότητα μία εικόνα-teaser για ένα αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής.

Η εικόνα αυτή δείχνει ένα δυναμικό αμάξωμα με αιχμηρό σχήμα, και στοιχεία που συνδυάζουν το coupe με το crossover. Το πίσω τμήμα θυμίζει αρκετά την BMW X6, με τα πίσω φωτιστικά LED σώματα να επεκτείνονται και στο πλάι.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο το θέλουν να απευθύνεται στις αγορές της Νότιας Αμερικής, τουλάχιστον σε αρχική φάση. Θα βασίζεται στο δάπεδο MLA της εταιρίας, και θα μπορούσε να έχει μία σειρά από κινητήρες, από 130 έως και 175 ίππους.

Προς το παρόν είναι η μοναδική εικόνα που έχουμε από το αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρχει κάποιο στοιχείο για την σχεδίαση του σαλονιού. Η άφιξή του στις αγορές αναμένεται προς τα τέλη του 2022. Παραμένει άγνωστο αν θα εισαχθεί στην Ευρώπη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!