MUST_READPINEDΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πως λειτουργεί το 4Control του Renault Austral [vid]

Η Renault έχει λανσάρει το σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης από το 2007 και είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που συνεχίζουν να το προσφέρουν.

Με το Austral η Renault λανσάρει την 3η γενιά του 4CONTROL Advanced, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και βέλτιστο κράτημα. Συγκεκριμένα, το σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης στις υψηλές ταχύτητες (άνω των 50 χλμ./ώρα) επιτρέπει στους πίσω τροχούς να στρίβουν έως και 1° στην ίδια κατεύθυνση με τους μπροστινούς.

Στις χαμηλότερες ταχύτητες προσφέρει ευελιξία με τους πίσω τροχούς να στρίβουν έως και 5° (το προηγούμενο σύστημα τετραδιεύθυνσης ήταν έως τις 3,5°) προς την αντίθετη κατεύθυνση από τους μπροστινούς. Ο επιτόπιος κύκλος στροφής μειώνεται στα 10,1 μέτρα.

Εκτός από το τετρακίνητο πλαίσιο, το ολοκαίνουργιο Austral διαθέτει πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων για καλύτερο κράτημα στο δρόμο, πιο άνετη οδήγηση και εξαιρετική σταθερότητα σε όλες τις περιστάσεις.

Επιπρόσθετα μέσω του Multi-Sense ο οδηγός μπορεί επιλέξει τα προγράμματα Eco, Comfort και Sport ή να διαμορφώσει 13 διαφορετικούς συνδυασμούς για το τιμόνι, την απόκριση του κινητήρα και τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!