NEA

Η BMW i4 κόντρα στον τάρανδο [vid]

Η BMW i4 είναι ένα από τα πιο πρόσφατα ηλεκτρικά μοντέλα της BMW και έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε πως τα πήγε στην απαιτητική δοκιμασία του τάρανδου.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ηλεκτρικά αυτοκίνητα των ημερών μας, με τις προδιαγραφές του αλλά και την παράδοση της εταιρίας να υπόσχονται μία ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά.

Στις δοκιμές όμως που βλέπουμε στο video, η συμπεριφορά του αυτοκινήτου δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι δοκιμαστές.

Συγκεκριμένα, η πισωκίνητη eDrive 40 κατάφερε να ολοκληρώσει το τεστ με ταχύτητα εισόδου μόλις τα 73 χλμ./ώρα, αρκετά μακριά από τα 77 χλμ./ώρα που είναι οι απαιτήσεις αυτής της δοκιμής.

Ενδεικτικά σημειώνεται ότι το Tesla Model 3 είχε ταχύτητα εισόδου 83 χλμ./ώρα, μία πραγματικά τεράστια διαφορά για αυτή την δοκιμασία. Ακόμα και το Kia EV6 είχε ταχύτητα εισόδου 78 χλμ./ώρα.

Στις δοκιμασίες ήταν εμφανές ότι η i4 είχε έντονη υποστροφή, κάτι που ίσως να οφείλεται και στα ελαστικά που φορούσε. Επιπλέον, το συγκεντρωμένο βάρος στο πίσω μέρος είναι προφανές ότι έχει αλλάξει τα βασικά χαρακτηριστικά μιας κλασικής BMW.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!