NEA

Με την Mercedes-AMG One στο Hockenheim [vid]

Δείτε μία Mercedes-AMG One να κάνει έναν γύρο στην γερμανική πίστα ακούστε τον μοναδικό ήχο που βγάζει.

Περίπου πέντε χρόνια πήρε στους ειδικούς της Mercedes-AMG για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πρώτη από τις 275 σπέσιαλ One που συνολικά θα κατασκευαστούν. Και που θα ξεκινήσουν να παραδίδονται από τα τέλη του έτους στους πελάτες τους που έχουν ήδη καταβάλλει το ποσό των 2,75 εκατομμυρίων ευρώ!

Πάντως, για να ακριβολογούμε η One που βλέπετε στο βίντεο δεν προορίζεται για κάποιο πελάτη αφού είναι ένα από τα δοκιμαστικά αυτοκίνητα. Στα οποία οι μηχανικοί κατάφεραν να ξεπεράσουν διάφορες δυσκολίες, από το θέμα του θορύβου και των ρύπων μέχρι το κράτημα του ρελαντί και διάφορα άλλα ζητήματα αξιοπιστίας.

Άλλωστε μιλάμε για ένα hypercar με το υβριδικό σύστημα από το μονοθέσιο της Formula 1. Εκείνο με τον 1.500άρη V6 που με το υβριδικό μέρος αποδίδει 1.073 ίππους. To εξωπραγματικό είναι πως η Mercedes-AMG δίνει μια μέση κατανάλωση στα 8,7 λίτρα ανά 100 χλμ. Και μία εκπομπή ρύπων στα 198 γραμμάρια/χλμ.

Εννοείται πως η AMG-One έχει διάφορα ενεργητικά αεροδυναμικά βοηθήματα, ανάμεσά τους και DRS, αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, μία εξελιγμένη ανάρτηση και ότι άλλο μπορεί να έχει ένα υπέρ-αυτοκίνητο που άλλο όμοιο του δεν υπάρχει!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!