NEA

Έκλεψαν Ferrari από πάρκινγκ και την τράκαραν

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητά έναν ύποπτο ο οποίος κατάφερε να βάλει στον χέρι μία Ferrari 812 GTS του 2021, παίρνοντας τα κλειδιά από έναν παρκαδόρο.

Ο κάτοχος του αυτοκινήτου, ένας Καναδός επιχειρηματίας είχε δώσει τα κλειδιά σε ένα πάρκινγκ για να διανυκτερεύσει στην πόλη. Όμως ο επιδέξιος κλέφτης κατάφερε να ξεγελάσει τον παρκαδόρο και να πάρει τα κλειδιά της πανάκριβης Ferrari.

Στην συνέχεια αφού έκανε την βόλτα του, κατάφερε να την τρακάρει και την παράτησε τρέχοντας. Προφανώς τα 800+ άλογα της 812 GTS ήταν κάτι παραπάνω από υπερβολικά για τον κλέφτη, ο οποίος τελικά τράκαρε την πανέμορφη Ιταλίδα.

Αν και η τιμή της στην Αμερική είναι 400.000 δολάρια, το S στο τέλος του ονόματος περιπλέκει λίγο τα πράγματα, γιατί ίσως πρόκειται για μία σπέσιαλ έκδοση της ανοιχτής 812 Superfast.

O ιδιοκτήτης πάντως υπολογίζει ότι το κόστος του αυτοκινήτου του ξεπερνά τις 700.000 δολάρια. Και αν και δεν φαίνεται να έχει πάθει μεγάλη ζημιά το αυτοκίνητο, το σίγουρο είναι ότι το κόστος της επισκευής θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!