NEAPINED

Πόσα πρέπει να έχεις για να αγοράσεις μία Lamborgini Miura;

Πολλά. Τόσο πολλά χρήματα που θα μπορούσες να αποκτήσεις πολύ σημαντικότερα πράγματα σε όλη σου τη ζωή.

Επειδή όμως τη μία ζωή που έχουμε δεν την ζούμε όλοι το ίδιο, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν τα 2,2 και βάλε εκατομμύρια ευρώ που θα πιάσει η Lamborghini Miura που βλέπετε.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε το 1969 στις προδιαγραφές της Miura P400 S και σε μόλις 762 μονάδες. Ο V12 των 4,0 λίτρων αποδίδει 370 άλογα στις 7.700 σ.α.λ., υπάρχει μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 280 χλμ./ώρα.

Το αρχικό χρώμα της εικονιζόμενης Miura ήταν κόκκινο, αλλά βάφτηκε πράσινη και απέκτησε μαύρο σαλόνι σε μία πιστοποιημένη αναπαλαίωση που έγινε το 2009. Στο οδόμετρό της έχει λίγο πάνω από 35.000 χιλιόμετρα.

Πωλείται από την Bonham’s στις 19 Αυγούστου με εκτιμώμενη τιμή στα περίπου 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Αν τα είχα και μου περίσσευαν (τα εκατομμύρια) θα τα έδινα αφού προσωπικά θεωρώ πως η Miura είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Εσείς, τι λέτε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!