NEA

H Lamborghini Huracan Sterrato είναι για τρελές καταστάσεις [vid]

Η Sterrato είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει σε ένα supercar που μπορεί να κινείται και στον χωματόδρομο.

Ως κόνσεπτ η Sterrato εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2019. Από την αρχή όλοι έλεγαν πως θα παρέμεινε ένα πρότζεκτ που θα έμενε μόνο στα χαρτιά. Σήμερα όμως, η ιταλική φίρμα έρχεται να τους διαψεύσει, με ένα teaser αυτής της πολύ ειδικής Lambo.

Η ειδική αυτή έκδοση βασίζεται στην Huracan Evo με απόδοση 640 ίππων από τον V10 κινητήρα και κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 47 χιλιοστά και χρησιμοποιεί τροχούς 20 ιντσών.

Η Sterrato θα έχει συνέχεια με μία έκδοση δρόμου με την ονομασία Tecnica, καθώς και μία ειδική track-only έκδοση της GT3 EVO2. Στην συνέχεια θα δώσει την θέση της στον διάδοχό της, η οποία θα διαθέτει από όσο γνωρίζουμε υβριδικό σύστημα κίνησης.

Η Sterrato του βίντεο είναι πολύ κοντά στο μοντέλο που θα βγει στην παραγωγή και διατηρεί πολλά από τα στοιχεία του κόνσεπτ. Mε αρκετές επεμβάσεις στο αμάξωμα για την προστασία του από τις επαφές με τα δύσκολα εδάφη αλλά και για να αποκτήσει έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα.

Στο βίντεο βλέπουμε μία “μάχη” μεταξύ ποδηλάτου και αυτοκινήτου, με την Huracan να κινείται με μοναδική σιγουριά σε χωματόδρομους και δύσκολα εδάφη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!