NEAPINED

To θρυλικό Citroen 2CV επιστρέφει!

Από την στιγμή που θα επιστρέψει το Renault 5 γιατί να μην κάνει το ίδιο και η Citroen με το 2CV;

H ηλεκτροκίνηση μπορεί να είναι το επικρατέστερο σενάριο για το μέλλον, αλλά όπως φαίνεται ταιριάζει γάντι με τα ρετρό σχήματα που αρέσουν στις νέες γενιές. Και σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι οι κατασκευαστές δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να επαναφέρουν εμβληματικά σχήματα, όπως αυτό του 2CV.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση για την παραγωγή ενός ηλεκτρικού 2CV. Ωστόσο, διάφοροι… ρετρομανείς, όπως ο Jean-Louis Bui, δεν διστάζουν να παρουσιάσουν πολύ ελκυστικά κόνσεπτ, όπως το La 2 Deuche Concept.

Το οποίο βασίζεται πάνω σε ένα Ami έχοντας δύο πόρτες, κόμπακτ διαστάσεις και αρκετά σύγχρονα στοιχεία ώστε να περνά τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα ψηφιακά σχέδια του ορεξάτου γραφίστα εξιτάρουν την φαντασία των retro-fun.

Για να δούμε αν στην Citroen θα τολμήσουν να αναβιώσουν κάποια στιγμή ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα από το ένδοξο παρελθόν της μάρκας. Εσείς, τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε κάποια στιγμή ένα ηλεκτρικό 2CV να κυκλοφορεί στους δρόμους;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!