NEA

Αυτό θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό Lada

Η αποχώρηση της Renault από την Ρωσία λόγω του πολέμου μπορεί να ανέτρεψε πλήρως τα πλάνα για την αναγέννηση της Lada, η οποία όμως βρίσκει τον τρόπο να αποκτήσει το δικό της ηλεκτρικό.

Η Avtovaz, η πρώην θυγατρική της Renault και η ιδιοκτήτρια της Lada, φαίνεται πως βρήκε την λύση για ένα ρωσικό ηλεκτρικό.

Στις εικόνες βλέπετε το e-Largus, ένα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο είναι ένα Logan με μπαταρία και ηλεκτρικό μοτέρ προηγούμενης γενιάς. Πάνω σε αυτό θα βασιστούν οι επιβατικές και ηλεκτρικές εκδόσεις που θα παρουσιαστούν του χρόνου.

Για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά για ένα αυτοκίνητο που έχει τεχνολογία και πλατφόρμα δύο δεκαετίες πίσω. Πάντως, το τελευταίο πράγμα που λείπει από την ρωσική αγορά είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!