NEA

Ώρα για ντέρμπι με την ηλεκτρική Mustang απέναντι στην συμβατική [vid]

Αν και η μία Mustang δεν έχει καμία σχέση με την άλλη, στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε τι μπορεί να κάνει ένα ηλεκτρικό crossover απέναντι στην κλασική Mustang.

Από την μια έχουμε με τα μπλε την ηλεκτρική Mach-E GT που αποδίδει 490 ίππους και 860 Nm . Από την άλλη με τα κίτρινα είναι η βελτιωμένη Mustang CS500 ε τον πεντάλιτρο V8 να αποδίδει με λίγο tuning και αυτός ίδια ιπποδύναμη αλλά 530 Nm.

Η ηλεκτρική Mustang είναι πολύ γρήγορη αλλά και πιο βαριά κατά περίπου 460 κιλά. Έχει όμως ένα μεγάλο αβαντάζ αφού με δύο ηλεκτρικά μοτέρ είναι τετρακίνητη. Από την άλλη η Mustang με τον V8 είναι ελαφρύτερη, πισωκίνητη και βγάζει υπέροχο ήχο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο η Mach-E επιταχύνει σαν αστραπή με την κλασική Mustang να χάνει σε πρόσφυση κατά την εκκίνηση. Όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα η κλασική Mustang είναι ταχύτερη κατά την έξοδο στα 0-400 μέτρα.

Στο φρενάρισμα παρά το βάρος της η Mach-E καταφέρνει να ακινητοποιηθεί λίγο νωρίτερα από την Mustang. Δείτε το video και ανακαλύψτε τις ιδιαιτερότητες της κάθε τεχνολογίας και το πόσο επηρεάζουν το αποτέλεσμα αυτής της κόντρας.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από όλη αυτή τη διαδικασία η συμβατική Mustang θα χρειαστεί μερικά λεπτά της ώρας για να φουλάρει σε αντίθεση με την ηλεκτρική που θα χρειαστεί κάποιες ώρες.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!