NEA

Έρχεται Ευρώπη η Great Wall Motor με τα ηλεκτρικά της

Από τη Γερμανία ξεκινάει την κάθοδο της στην Ευρώπη η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Great Wall Motor.

Μάλιστα, ανακοινώνοντας τα επόμενα βήματά της για την επέκταση των πωλήσεων EV στις αγορές της Ευρώπης ανάφερε ότι έχει προσλάβει τις υπηρεσίες του Emil Frey -του μεγαλύτερου ομίλου αντιπροσώπων αυτοκινήτων της ΕΕ για να βοηθήσει στη διανομή οχημάτων από τις μάρκες Ora και Wey.

Η Great Wall Motor (GWM) είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής SUV και pickup στην Κίνα και ήταν ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής plug-in EV το 2021. Η εταιρεία έχει κερδίσει σημαντική φήμη και μεγάλο μερίδιο αγοράς από την ίδρυσή της στα μέσα της δεκαετίας του 1980, αλλά έχει μεταβεί στα EV πιο πρόσφατα με τις μάρκες της,  Ora και  Wey.

Στο παρελθόν, η GWM έχει επεκτείνει το αποτύπωμά της πολύ πέρα από την κινεζική αγορά. Ωστόσο, το 2021, η Great Wall ανακοίνωσε σχέδια για πώληση ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη μετά την είδηση για νέα έδρα στο Μόναχο. Το πρώτο όχημα θα είναι το Ora Good Cat, το οποίο έχει μετονομαστεί ως Funky Cat για την ΕΕ.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις, η Great Wall έχει στρατολογήσει μια ομάδα αντιπροσώπων για να βοηθήσει στην άμβλυνση ορισμένων από τις δυσκολίες στη δημιουργία του δικού του δικτύου πωλήσεων και υπηρεσιών σε μια νέα αγορά.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!