NEA

Mercedes-AMG One: Έτοιμη να σπάσει όλα τα ρεκόρ στο Nurburgring [vid]

Το hypercar της Mercedes συνελήφθη να κάνει πολλές δοκιμές στην γερμανική πίστα με στόχο να γράψει ιστορία με ένα μοναδικό ρεκόρ.

Η AMG-One είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει σε αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας με ένα μονοθέσιο της Formula 1. Χρειάστηκαν περίπου πέντε χρόνια ώστε τα πρώτα αυτοκίνητα να είναι έτοιμα για να παραδοθούν στους πελάτες τους στα τέλη του έτους και όπως είναι λογικό βάζει υποψηφιότητα για το υπέρ-αυτοκίνητο της δεκαετίας.

Μάλιστα, η AMG One θα μπορούσε να καταρρίψει κάθε ρεκόρ στο Nurburgring και να γράψει ιστορία ως το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής με κινητήρα εσωτερικής καύσης και με άδεια κυκλοφορίας για τους δρόμους.

Και όπως όλα δείχνουν η εταιρία είναι έτοιμη να κάνει την δική της απόπειρα για το ρεκόρ στο Ring, ξεπερνώντας τα 6:38,835 που είναι ο χρόνος που έχει αυτή την στιγμή μια Porsche 911 GT2 RS, ως το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής.

Υπενθυμίζεται πως το υβριδικό σύνολο με τον V6 των 1.600 κυβικών αποδίδει 1.063 ίππους με όριο περιστροφής της 11.000 στροφές! Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα περάσματα της AMG One για την οποία μπορείτε να διαβάσετε στα σχετικά μας άρθρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!