NEA

Το προσγείωσε στον αυτοκινητόδρομο αλλά πήρε φωτιά [vid]

Συχνά-πυκνά βλέπουμε video από προσγειώσεις μικρών αεροπλάνων σε αυτοκινητόδρομους, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν ευτυχή κατάληξη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον πιλότο του μικρού μονοκινητήριου, καθώς η επείγουσα προσγείωση που επιχείρησε εξελίχθηκε πολύ άσχημα.

Όπως βλέπουμε από την κάμερα αυτοκινήτου που προπορεύεται, το μικρό αεροπλάνο προσπαθεί να βρει χώρο να κινηθεί ανάμεσα στα αυτοκίνητα, που εκείνη την στιγμή είναι πολλά.

Η αρχική φάση της επαφής των τροχών με την άσφαλτο εξελίσσεται ομαλά, όμως ο πιλότος χάνει τον έλεγχο και πέφτει με δύναμη πάνω στα τοιχώματα του αυτοκινητόδρομου. Αμέσως παίρνει φωτιά όμως ο πιλότος και ο επιβάτης καταφέρνουν να βγουν σώοι από το αεροπλάνο.

Ένα κομμάτι του φτερού καρφώθηκε σε ένα pick-up της Toyota, χωρίς όμως να πάθουν τίποτα οι επιβάτες του. Με δεδομένη την κίνηση που είχε ο αυτοκινητόδρομος αυτός στην Καλιφόρνια είναι θαύμα πως δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!