NEA

60 χρόνια Nissan μέσα 30 δευτερόλεπτα [vid]

Μέσα από ένα συναρπαστικό σποτ 30 δευτερολέπτων, η Nissan «ζωντανεύει» ιστορία 60 ετών!

Σηματοδοτώντας μια νέα πορεία από τον Απρίλιο του 2021, η Nissan λάνσαρε στις ΗΠΑ το διαφημιστικό σποτ «The New Nissan» με την ηθοποιό να οδηγεί κάποια από τα εμβληματικά οχήματα της Nissan, με έναν υπαινιγμό για περισσότερα σύντομα.

Τώρα, η Larson επανέρχεται στις οθόνες μας, με ένα συναρπαστικό σποτ με τίτλο «60 χρόνια Nissan σε 30 δευτερόλεπτα» με το Pathfinder 2022, πλαισιωμένο από μερικά κλασικά μοντέλα.

Σε αυτή την συνέχεια του «The New Nissan», η Larson οδηγεί, σε διάφορα εδάφη σε όλο τον κόσμο, κλασικά Nissan που έγραψαν ιστορία και εξηγεί πώς «χρειάστηκε λίγος χρόνος για να φτάσουμε έως εδώ».

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και απολαύστε την «μαγεία» των κλασσικών αλλά και των τωρινών μοντέλων της Nissan.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!