NEAPINED

Επίσημα το Smart #1 με την υπογραφή της Brabus

Απέχουμε μερικές μέρες από τα αποκαλυπτήρια του Brabus Smart #1 που θα παρουσιαστεί στα τέλη του μήνα στην Κίνα.

Το Smart #1 θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη από το 2023 και πέρα από τις νορμάλ εκδόσεις του θα δούμε και μία σπορ με τα λογότυπα της Brabus. Μάλιστα, η εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες για την κορυφαία έκδοση που πιθανότατα θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες.

Θα είναι τετρακίνητο και η συνδυασμένη ισχύς του θα είναι πάνω από 400 ίππους (update: επίσημη ισχύς 428 ίπποι). Η μπαταρία θα είναι η ίδια των 66,0 kWh, οπότε εδώ η αυτονομία αναμένεται ελαφρώς μειωμένη.

Η στάνταρ έκδοση του Smart #1 αποδίδει 272 ίππους, οπότε η μεγάλη αύξηση στην ισχύ θα συνοδεύεται τόσο από αναβαθμίσεις στα φρένα και την ανάρτηση όσο και από οπτικά σπορ στοιχεία.

Υπενθυμίζεται πως το 50% της Smart ανήκει πλέον στην Geely (το υπόλοιπο το διατηρεί η Daimler) και για αυτό προηγείται η παρουσίαση και το λανσάρισμα του πρώτου μοντέλου (που είναι SUV) μίας νέας εποχής στην Κίνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!