NEAPINED

Ο διάκοσμος της Mercedes EQE SUV

H εμφάνιση της EQE SUV θα είναι πιο σπορ σε σχέση με την αντίστοιχη EQS, αλλά περισσότερα θα μάθουμε όσο πλησιάζει η ημερομηνία της επίσης πρεμιέρας.  

Προς το παρόν αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η πρεμιέρα του νέου ηλεκτρικού SUV της Mercedes θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου και μέχρι τότε θα υπάρχει μία σταδιακή αποκάλυψη.

Όπως είναι οι πρώτες φωτογραφίες για το εσωτερικό που θα μπορεί να εξοπλιστεί με το προαιρετικό MBUX Hyperscreen που έχουμε δει στα κορυφαία μοντέλα της μάρκας. Πρακτικά βλέπουμε πως το ταμπλό είναι πανομοιότυπο της EQE.

Από κει και πέρα θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ένα νέο «υβριδικό» υλικό που θα συνδυάζει, πάντα κατά τη Mercedes «τη ζεστασιά του ξύλου με το τεχνολογικό χαρακτήρα του αλουμινίου».

Τα ηλεκτρικά μέρη της EQE SUV δεν θα διαφέρουν από αυτά της αντίστοιχης λιμουζίνας. Έτσι η μπαταρία θα έχει ενεργειακή χωρητικότητα 90 kWh, ενώ η βασική έκδοση θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 288 ίππων στον πίσω άξονα.

Η γκάμα θα περιλαμβάνει και τετρακίνητη έκδοση με δύο μοτέρ καθώς και τις AMG. Θα προηγηθεί η EQE SUV 43 4MATIC με 470 ίππους και 858 Nm για να ακολουθήσει η EQE 53 4MATIC+ με 620 ίππους και 950 Nm.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!