NEA

Πως θα είναι το ολοκαίνουργιο Volvo XC90;

Η επόμενη γενιά πιθανότατα θα ονομάζεται Embla και θα κυκλοφορήσει μόνο σε plug-in υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Σχέδια που κατατέθηκαν στο γραφείο ευρεσιτεχνιών έδωσε την έμπνευση στους γραφίστες του ρωσικού kolesa για να μας δώσουν μία αρκετά πετυχημένη προσέγγιση του αντικαταστάτη του XC90.

Από τα ψηφιακά επεξεργασμένα σκίτσα γίνεται προφανές ότι μιλάμε για ένα κατά βάση ηλεκτρικό μοντέλο αν κρίνουμε από την κλειστή μάσκα. Η σχεδίαση του αμαξώματος δεν ξεφεύγει από την λογική ενός μεγάλου SUV της μάρκας, αν και έχει αρκετά στοιχεία δανεισμένα από την Polestar.

Το νέο Volvo θα κυκλοφορήσει κάπου στα μέσα της δεκαετίας και επειδή η Volvo καταργεί την ονοματοδοσία με τους κωδικούς θα ονομάζεται Embla. Πιθανότατα η ηλεκτρική έκδοση να διαχωρίζεται ως EXC90.

Μάλιστα, προτεραιότητα θα δοθεί στο ηλεκτρικό μοντέλο αφού μετά το 2030 η Volvo δεν θα διαθέτει αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες. Αξιοσημείωτο είναι πως το Embla/ EXC90 δεν θα είναι η ναυαρχίδα της μάρκας αφού θα υπάρξει αργότερα ένα ακόμα μεγαλύτερο SUV με επταθέσια και οκταθέσια διάταξη. Πάντα, ηλεκτρικό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!