NEA

VW ID. Buzz: Θα το δούμε και ως «αγροτικό»;

Αν και ο όρος του «αγροτικού» είναι κάπως αδόκιμος οι φήμες εντείνονται γύρω από μια έκδοση με καρότσα για το δημοφιλές ID. Buzz.

Οι άνθρωποι της Volkswagen αναμένουν μία ισχυρή ζήτηση για ένα ηλεκτρικό βαν που αναβιώνει την θρυλική «κλούβα».

Και για αυτό ένα ηλεκτρικό pick-up με τα χαρακτηριστικά του I.D. Buzz δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα. Τόσο ως αμιγώς επαγγελματικό όχημα αλλά πολύ περισσότερο ως ένα μέσο περιπέτειας για αποδράσεις και σπορ καταστάσεις.

Άλλωστε και το Type 2 είχε μία τέτοια έκδοση με καρότσα. Και ίσως να θυμάστε πως πριν από μερικούς μήνες η VW είχε παρουσιάσει ένα αντίστοιχο κόνσεπτ. Τις φήμες ενισχύουν και κάποιες πληροφορίες που θέλουν την γερμανική εταιρία να έχει καταθέσει ήδη τις σχετικές προδιαγραφές στο αρμόδιο γραφείο πατεντών.

Από το νέο έτος θα λανσαριστούν νέες εκδόσεις του ID. Buzz και πιθανότατα να ανακοινωθεί και η pick-up έκδοση. Προς το παρόν, το γερμανικό βαν είναι διαθέσιμο σε μια έκδοση με μπαταρία 82 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα στο πίσω άξονα με 204 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!