NEAPINED

H Lamborghini Urus Performante έχει 666 άλογα [vid]

Λίγο πριν ανανεωθεί η ιταλική φίρμα ανακοινώνει μια ειδική Performante έκδοση με πολλές και διάφορες αναβαθμίσεις.

Από την ονομασία και μόνο γίνεται αντιληπτό πως η σπέσιαλ έκδοση της Urus έχει ένα πλήρες αεροδυναμικό πακέτο με ενεργητικά βοηθήματα. Υπάρχει επίσης ένα αναβαθμισμένο αεροδυναμικό πακέτο, Το οποίο περιλαμβάνει μία νέα πίσω πτέρυγα η οποία αυξάνει το κάθετο φορτίο κατά 38%, ενώ ξεχωρίζουν και οι νέες απολήξεις της Akrapovic.

Από εκεί και πέρα όπως στις Huracan Performante και Trofeo υπάρχει εκτενής χρήση ανθρακονήματος που μαζί με άλλες αλλαγές μειώνουν εξοικονομούν 47 κιλά. H απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 20 χιλιοστά, αυξήθηκαν τα μετατρόχια, ενώ οι τροχοί 22 ή 23 ιντσών με μπουλόνια τιτανίου έχουν ειδικά εξελιγμένα λάστιχα Pirelli P Zero.

Στο εσωτερικό υπάρχει ανάλογα αύρα με ειδικά μπάκετ καθίσματα με μαύρη Αλκαντάρα, επενδύσεις από αλουμίνιο, ενώ η έκδοση Dark Package έχει διακόπτες και διάκοσμο… κατράμι.

Η Urus Performante έχει έναν αναβαθμισμένο τετράλιτρο twin-turbo V8 που αποδίδει 16 ίππους επιπλέον φτάνοντας τους 666 συνολικά και τα 850 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 3,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική φτάνει τα 306 χλμ./ώρα.

Ανάμεσα στις πολλές βελτιώσεις υπάρχουν νέες ρυθμίσεις στο τιμόνι, στην ανάρτηση και στην μετάδοση για βέλτιστη κατανομή ανάμεσα στους άξονες. Και κάπως έτσι η Urus τρέλανε τα χρονόμετρα στο Pikes Peak.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!