NEAPINED

Με W12 και 740 άλογα η Bentley Mulliner Batur

Πρόκειται για μία από τις ισχυρότερες Bentley, τις σπανιότερες και τις ακριβότερες. Σε μόλις 18 μονάδες με τη κάθε μία να κοστίζει 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η Bentley μπορεί σε μερικά χρόνια να λανσάρει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα αλλά έως τότε δίνει τα ρέστα της με την Mulliner Batur που έχει κάτω από το καπό της τον εξάλιτρο twin-turbo W12. Ο οποίος αποδίδει 81 περισσότερους από την Continental GT Speed φτάνοντας τους 740 και τα 1.000 Nm ροπής.

Ίσως αυτή να είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τον W12 σε μία Bentley που έχει εφοδιαστεί με όλα τα καλά: με στάνταρ αερανάρτηση, ηλεκτρικά ελεγχόμενες αντιστρεπτικές, τετραδιεύθυνση, κεραμικά δισκόφρενα με δεκαπίστονες δαγκάνες μπροστά κ.α.

Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην σχεδίαση με τους Βρετανούς να λένε πως το στιλ της Batur θα περάσει και στα ηλεκτρικά της. Έτσι, υπάρχει μία νέα κάθετη μάσκα, πιο καθαρές γραμμές, ενώ το εσωτερικό αποτελεί το απόγειο της χλιδής με την Bentley να είναι πρόθυμη να καλύψει κάθε παραξενιά των μόλις 18 συνανθρώπων μας που θα την αποκτήσουν.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!