NEA

Tesla Autopilot: Πόσο κοστίζει;

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστήματα αυτόνομης οδήγησης που πολύ συχνά έχει βρεθεί στο στόχαστρο ερευνών για ατυχήματα προσφέρεται πλέον με υψηλότερη χρέωση.

Το Autopilot της Tesla μπορεί να θεωρείται ως αυτόνομο σύστημα οδήγησης αλλά όσοι γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο μπορούν να πουν πως είναι ένα εξελιγμένο σύστημα υποβοήθησης. Και για αυτό το λόγο υπάρχουν πολλές κατηγορίες και αντιδράσεις για παραπλάνηση του κοινού.

Όπως και να έχει το θέμα είναι πως το Autopilot έγινε ακόμη ακριβότερο αφού στην full εκδοχή του συστήματος από τις 5 Σεπτεμβρίου δεν θα κοστίζει 12.000 δολάρια αλλά 15.000 δολάρια. Αυτή η αύξηση οφείλεται στο γενικότερο κύμα ανατίμησης και ακρίβειας που υπάρχει στην προμήθεια πρώτων υλών, εξαρτημάτων, ανταλλακτικών κλπ.

Τυχεροί θα είναι όσοι έχουν παραγγείλει το Autopilot πριν τις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ δεν υπάρχουν νεότερα αν θα υπάρξει αύξηση στη μηνιαία συνδρομή που είναι στα 199 δολάρια. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί αργότερα…

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!