NEA

Το VW Golf R το γιορτάζει με ρεκόρ στο Nurburgring

Τα 20 χρόνια συμπλήρωσε το Golf R από την στιγμή που παρουσιάστηκε η πρώτη του γενιά και η εταιρία το γιορτάζει με ένα ρεκόρ στην γερμανική πίστα.

Το εορταστικό Golf R «20 Years» είναι αυτή που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο που έχει κάνει ποτέ ένα Golf παραγωγής στο Nurburgring καθώς η συγκεκριμένη έκδοση έχει κάποια σπέσιαλ χαρακτηριστικά σε σχέση με τα απλά και στάνταρ τετρακίνητα Golf R.

Συγκεκριμένα, ο δίλιτρος TSI κινητήρας αποδίδει 333 ίππους (+13 από το απλό Golf R), έχει διαφορετικό σετάρισμα στις αναρτήσεις και στα ηλεκτρονικά, τα πακέτα R-Performance και R-Performance Torque Vectoring και έχει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα.

Έτσι, το Golf R 20 Years έκανε ένα γύρο των 20,832 χιλιομέτρων σε 7 λεπτά και 47,31 δεύτερα και όπου ήταν εφικτό σε αρκετά σημεία η ταχύτητα άγγιξε τα 265 χλμ./ώρα. Μάλιστα, κατάφερε να κατεβάσει τον χρόνο του προηγούμενου πιο γρήγορου Golf R κατά 4 δευτερόλεπτα.



Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!