NEA

Δείτε πως έγινε ένα Tesla μετά από ισχυρό χαλάζι [vid]

Οι καλοκαιρινές καταιγίδες πολύ συχνά συνοδεύονται από ακραία φαινόμενα με ισχυρούς κεραυνούς και χαλάζι σε μέγεθος βερίκοκου.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα για τις συνέπειες που μπορεί να έχει μία δυνατή χαλαζόπτωση μας έρχεται από την Αλμπέρτα του Καναδά. Ένας οδηγός είχε την ατυχία να βρίσκεται στην ύπαιθρο την ώρα που ξεκίνησε το χαλάζι και δίχως να υπάρχει καμία γέφυρα ή στέγαστρο για να προφυλαχθεί αυτός και το Tesla του.

Το αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστεί το Model 3 μαζί με άλλα 70 αυτοκίνητα σε ένα αυτοκινητόδρομο και μετά από δεκάλεπτο όλα τα αυτοκίνητα να έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές με το αμάξωμα να έχει τσαλακωθεί και τα κρύσταλλα να έχουν θρυμματιστεί.

Αυτό το περιστατικό μας δείχνει τις συνέπειες που μπορούν να έχουν ακραία καιρικά φαινόμενα και για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο καλό είναι να κοιτάξουμε ξανά τις καλύψεις που έχει το ασφάλιστρο του αυτοκινήτου μας. Είναι προτιμότερο να δίνουμε μερικές δεκάδες ευρώ παραπάνω παρά πολύ περισσότερα όταν μας τύχει μια ζημιά από φυσικά αίτια.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!