NEA

Πήγε να παρκάρει μία LaFerrari και απολύθηκε [vid]

Το συμβάν καταγράφηκε από έναν youtuber κάπου στο Μονακό με κεντρικό θέμα μία LaFerrari.

To συγκεκριμένο supercar είναι πολύ σπάνιο και κοστίζει τουλάχιστον 3-4 εκατομμύρια ευρώ. Και στα κοσμοπολίτικα στέκια οι πάντες πρέπει να είναι εξειδικευμένοι και προσεκτικοί. Ακόμη και οι παρκαδόροι.

Ωστόσο, στην περίπτωση της LaFerrari ο παρκαδόρος που πρωταγωνιστεί στο βίντεο είναι αφηρημένος και ξεχνά να ασφαλίσει το χειρόφρενο. Έτσι, με τον κινητήρα αναμμένο η LaFerrari κινείται προς τα εμπρός.

Ο παρκαδόρος κάνει μια προσπάθεια να την σταματήσει, όμως δεν τα καταφέρνει με αποτέλεσμα η LaFerrari να πέσει με ορμή πάνω σε μερικά σκούτερ που ήταν σταματημένα.

Ευτυχώς η ζημιά δεν ήταν μεγάλη, αν και το κόστος ακόμα και μιας γρατζουνιάς είναι ζήτημα τιμής και μεγάλου κόστους για ένα πανάκριβο supercar. Εννοείται πως στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης τα έχει πάρει στο κρανίο και ο παρκαδόρος αποχωρεί θλιμμένος αφού γνωρίζει πως θα απολυθεί.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!