NEAPINED

Στην παραγωγή το επταθέσιο Skoda Vision 7S

Στην Τσεχία παρουσιάστηκε επίσημα το πρωτότυπο μοντέλο της Skoda που προλογίζει μία ηλεκτρική επταθέσια ναυαρχίδα που θα πλασαριστεί ως η ηλεκτρική εναλλακτική του Kodiaq – Νέο λογότυπο και νέα σχεδιαστική εποχή για τη μάρκα.

Το πρωτότυπο Skoda που βλέπετε θα αποτελέσει την σχεδιαστική πυξίδα για όλα τα νέα μοντέλα που θα ακολουθήσουν. Τα οποία θα έχουν σήματα κατατεθέν την κοφτή μάσκα που θυμίζει κάτι από Land Rover, τους εξαιρετικά λεπτούς προβολείς και τις χαρακτηριστικές γρίλιες που κατεβαίνουν χαμηλά στους προφυλακτήρες παραπέμποντας στο πρότυπο της Jeep.

Το επταθέσιο SUV της Skoda θα μπει στην παραγωγή το 2026 και θα βασίζεται σε μία εξέλιξη της πλατφόρμας MEB, η οποία από το 2025 σταδιακά θα αντικατασταθεί από την ολοκαίνουργια SSP.

Η εικόνα στο εσωτερικό μπορεί να δείχνει φουτουριστική αλλά δίνει μία πρώτη γεύση από το layout με την όρια οθόνη αφής και τον landscape πίνακα οργάνων. Σε ότι αφορά στο concept υπάρχει μια μπαταρία 89 kWh που φορτίζει με ισχύ έως 200 kW και προσφέρει αυτονομία 592 χιλιομέτρων.

Μέχρι να δούμε το επταθέσιο Vison S η εταιρία θα συνεχίζει να κατασκευάζει αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, όπως το νέο Superb και το νέο Kodiaq (θα προσφέρεται παράλληλα με το Vision 7S), τα οποία θα δούμε μετά το δεύτερο μισό του 2023.

Μέσα στο 2024 θα παρουσιαστεί η φρεσκαρισμένη Octavia, ενώ πιθανότατα το Fabia θα αντικατασταθεί το 2027 από ένα ηλεκτρικό μοντέλο. Η Skoda ετοιμάζει αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα συμπεριλαμβανομένου ενός supermini και ενός κόμπακτ crossover.

Νέο λογότυπο και νέα σχεδιαστική εποχή για τη μάρκα

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!