NEA

Δυσαρεστημένοι ιδιοκτήτες Tesla κάνουν απεργία πείνας

Η Tesla δεν έχει ηγετική θέση μόνο στον χώρο της ηλεκτροκίνησης αλλά πρωταγωνιστεί και ως εταιρία με τα περισσότερα προβλήματα ποιότητας και αξιοπιστίας.

Πρόσφατα είχαμε γράψει για προβλήματα φθοράς στα yoke τιμόνια των Tesla. Μάλιστα, θα μπορούσε να πει κανείς πως τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο με τα προβλήματα ποιότητας στα αυτοκίνητα της Tesla ίσως και να ξεπερνούν αυτά που σχετίζονται με τα reviews κλπ.

Πέρα όμως από το τραγελαφικό της υπόθεσης υπάρχουν εκατοντάδες δυσαρεστημένοι και εκνευρισμένοι κάτοχοι Tesla που διαμαρτύρονται με όποιο τρόπο βρουν. Πάντως, τις περισσότερες φορές η εταιρία τους «γειώνει» καλυμμένη πίσω από τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων της.

Όπως και να έχει όμως σχεδόν κάθε μέρα αναρτώνται στα social media φωτογραφίες για αυτοκίνητα που δεν εκκινούν στην πολλή ζέστη ή κρύο, για σπασμένα παρμπρίζ, για πόρτες που δεν ανοίγουν, για καθίσματα που ξεφτίζουν, για οθόνες που τρελαίνονται κ.α.

Το αποτέλεσμα είναι χιλιάδες κάτοχοι μοντέλων Tesla να μένουν απογοητευμένοι. Και επειδή πολλοί από αυτούς βρίσκονται στη Νορβηγία, τον γύρο του κόσμου έκανε η απόφαση δεκάδων κατόχων Tesla να οργανώσουν μία συμβολική 24ώρη απεργία πείνας για να διαμαρτυρηθούν με το δικό τους τρόπο.

Από την πλευρά του ο Musk ανέβασε ένα tweet σαρκάζοντας τους διαδηλωτές αναφέροντας πως μία ημέρα δίαιτας είναι κάτι που κάνει καλό στην υγεία. Πολλές φορές το κάνει και ο ίδιος. Εσείς τι έχετε να πείτε για το σχόλιο του μεγαλομετόχου της Tesla;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!