NEA

Τρελή ζήτηση για το Hyundai Ioniq 6

Αν και δέχθηκε κάποιες κριτικές για την σχεδίαση του, το νέο ηλεκτρικό της Hyundai φαίνεται πως αρέσει αφού ήδη έχει ξεπουλήσει.

Το εντυπωσιακό είναι πως πριν καν ξεκινήσει η παραγωγή του μοντέλου ο αριθμός των προπαραγγελιών παγκοσμίως είναι τόσο μεγάλος που έχει υπερκαλύψει την διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την Hyundai για το νέο Ioniq 6 υπάρχουν 37.446 παραγγελίες στη Νότια Κορέα μέσα στην πρώτη ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα. Αλλά και εκτός αυτής της αγοράς η ζήτηση κινείται σε επίπεδα ρεκόρ.

Όπως φαίνεται το Ioniq 6 είναι καταδικασμένο όχι μόνο να ακολουθήσει αλλά και να ξεπεράσει την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το Ioniq 5, το οποίο είχε 23.760 προπαραγγελίες την πρώτη μέρα του λανσαρίσματος.

Μέσα στο 2023 θα ανοίξουν οι λίστες για τις παραγγελίες Ioniq 6 και στην Ευρώπη, αλλά πιθανότατα οι παραδόσεις θα έχουν πολύμηνη αναμονή.

Χαρακτηριστικό είναι πως το λανσάρισμα του Ioniq 5 στην χώρα μας ξεκινά -με καθυστέρηση σχεδόν ενός χρόνου- τον αυτό τον Σεπτέμβριο λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!