NEAPINED

Αυτά είναι τα supercars με τα περισσότερα κλικ

Ακολουθούν οι Ford Mustang, Nissan GT-R, Porsche 911, Lamborghini Aventador, Bugatti Chiron και Lamborghini Huracan.

Σε ό,τι αφορά τις μάρκες, η Lamborghini ήταν η πιο δημοφιλής για τα σπορ μοντέλα, με 58.155.700 αναζητήσεις. Έτσι, στην πρώτη θέση βρίσκεται το Audi R8 me 22,53 εκατ. αναζητήσεις. Νούμερο αρκετά εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκεται στην αγορά από το 2006.

Πίσω από το R8 βρίσκεται η Lamborghini Urus με 20,06 εκατ. αναζητήσεις, δείχνοντας πόσο έξυπνη ήταν η κίνηση της εταιρίας να επεκταθεί στα SUV. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η BMW i8 με 18,43 αναζητήσεις στην Google, εμπρός από την Toyota Supra με 17,26 εκατ. αναζητήσεις.

Στη συνέχεια βρίσκονται οι Ford Mustang, Nissan GT-R, Porsche 911, Lamborghini Aventador, Bugatti Chiron και Lamborghini Huracan. Τα δεδομένα προέρχονται από την ιστοσελίδα confused.com, η οποία ανέλυσε τα στοιχεία των αναζητήσεων το τελευταίο δωδεκάμηνο για σπορ μοντέλα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!