NEA

Ακόμη μία διαρροή για την Maserati GranTurismo Folgore

Το βίντεο έχει καταγραφεί στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Monterey, και δείχνει την Folgore να κυκλοφορεί με έναν διάσημο κωμικό και στελέχη της εταιρίας.

Η Maserati έδωσε στη δημοσιότητα ένα video στην οποία φαίνεται στην τελική της μορφή η GranTurismo Folgore EV η οποία θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες. Στο video δεν υπάρχει κάποιο καμουφλάζ και έτσι έχουμε καθαρή εικόνα για την τελική μορφή του μοντέλου. Ακούγεται επίσης και ο “ψεύτικος” ήχος από την εξάτμιση.

Οι αναλογίες του σχεδίου είναι ίδιες με το προηγούμενο μοντέλο, με πιο καμπύλες και δυναμικές γραμμές. Η εμπρός μάσκα δεν είναι πλήρως καλυμμένη ενώ υπάρχουν όμορφα φωτιστικά σώματα που θυμίζουν εκείνα της MC20.

H ένδειξη Folgore πάνω στα φτερά δείχνει τον ξεχωριστό χαρακτήρα του μοντέλου, το οποίο παραμένει ένα 2+2 GT, με πολύ ιδιαίτερη σπορ καμπίνα, στην οποία χρησιμοποιούνται και υλικά από ανακύκλωση. Στο βίντεο πάντως δε φαίνεται καθαρά το ταμπλό, καθώς η εταιρία έχει “θολώσει” την εικόνα.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, γνωρίζουμε λίγα πράγματα προς το παρόν, έχοντας μία εικόνα για το 0-100 χλμ./ώρα που θα γίνεται σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα. Η τελική της ταχύτητα θα ξεπερνά τα 320 χλμ./ώρα.

Πάντως οι φήμες κάνουν λόγο για τρία ηλεκτρικά μοτέρ, με την απόδοση να φθάνει έως και τους 1.200 ίππους. Μένει να αποδειχθεί σε λίγες ημέρες αν όλα αυτά έχουν κάποια δόση αλήθειας στο επίσημο λανσάρισμα του αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!