PINEDΑΓΩΝΕΣ

H Porsche δεν θα μπει στην F1 με την Red Bull

Ο αρραβώνας της Porsche δεν θα οδηγήσει σε γάμο με την Red Bull και η γερμανική εταιρία θα αναζητήσει άλλες επιλογές για την είσοδό της στην Formula 1 το 2026.

Όπως αναφέρει και επίσημα στην ιστοσελίδα της η Porsche: «Η συνεργασία μεταξύ της Porsche AG και της Red Bull GmbH δεν θα συμβεί. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, η Porsche AG και η Red Bull GmbH είχαν συνομιλίες για το ενδεχόμενο εισόδου της Porsche στη Formula 1.

Ωστόσο, οι δύο εταιρείες έχουν πλέον καταλήξει από κοινού στο συμπέρασμα ότι αυτές οι συνομιλίες δεν θα συνεχιστούν πλέον. Η προϋπόθεση ήταν πάντα ότι μια συνεργασία θα βασιζόταν σε ισότιμη βάση, η οποία θα περιλάμβανε όχι μόνο μια συνεργασία κινητήρα αλλά και την ομάδα. Αυτό δεν μπορούσε να επιτευχθεί.

Παρά ταύτα χάρη στις οριστικοποιημένες αλλαγές κανόνων, η είσοδος της Porsche σε ένα ελκυστικό περιβάλλον αγώνων θα συνεχίσει να έχει πιθανότητες».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!