NEA

Αυτή είναι η νέα Maserati GranTurismo

Μερικές εβδομάδες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια η ιταλική εταιρία έδωσε μερικές εικόνες που μας δείχνουν την GranTurismo στην έκδοση παραγωγής της.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά κάτω από το καπό θα ήταν έκπληξη αν δεν υπάρχει ο κινητήρας V6 Nettuno, ο οποίος κινεί και τη MC20. Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια εικόνα για την ισχύ του, όμως σίγουρα θα είναι κάτω από τα 630 άλογα της MC 20. 

Ωστόσο, στην κορυφή της γκάμας θα φιγουράρει η ηλεκτρική Turismo Folgore η οποία θα έχει τρία ηλεκτρικά μοτέρ και συνδυασμένη ισχύ πάνω από 1.200 άλογα, με το 0-100 να γίνεται σε 2,6 δευτερόλεπτα.

Η νέα Maserati GranTurismo θα παρουσιαστεί επίσημα προς τα τέλη της χρονιάς με τις πωλήσεις να ξεκινούν μέσα στο 2023.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!