NEA

Με απουσίες άνοιξε τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ

Η έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ άνοιξε ξανά τις πύλες της ξανά μετά από δύο χρόνια απραξίας και υποδέχτηκε μεταξύ άλλων και τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν που εστιάζει στην πρόοδο στη μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια. Στο μεταξύ, πολύ ενδιαφέρουσες είναι οι παρουσιάσεις από τη General Motors (GM) και τον όμιλο Stellantis.

Η μάρκα Chevrolet αναδεικνύει έτσι τις ηλεκτρικές εκδόσεις του pickup Silverado και του SUV Equinox, που παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα με βασική τιμή 30.000 $, με στόχο να προσφέρει μια πιο προσιτή προσφορά από αυτή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. η αγορά.

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης δεν έχουν παραδοθεί εντελώς στη λήθη: Η Chevrolet παρουσίασε την Τετάρτη μια νέα έκδοση του Tahoe SUV της που λειτουργεί με βενζίνη.

Ωστόσο, ο όμιλος σχεδιάζει να επικεντρωθεί στη γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων του σε διαφορετικά σημεία τιμών για να διευκολύνει τη «μαζική υιοθέτηση», δήλωσε ο διευθυντής της μάρκας Steve Majoros.

Η μάρκα Jeep, από τον όμιλο Stellantis, παρουσίασε μια ειδική έκδοση για τη 30ή επέτειο του Grand Cherokee SUV της καθώς και ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό Jeep.

Η εκδήλωση γινόταν συνήθως τον Ιανουάριο αλλά μεταφέρθηκε για τον Σεπτέμβριο, μια περίοδο με καλύτερο καιρό. Ωστόσο, η έκθεση του 2022 είναι λιγότερο σημαντική από τις προηγούμενες, καθώς απουσιάζουν πολλοί ξένοι κατασκευαστές ή πιο πρόσφατοι παίκτες όπως η Tesla.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!