NEA

Πως θα είναι το νέο VW Tiguan;

Μετά από το πρόσφατο προγραμματισμένο facelift το Tiguan ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη του γενιά που θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2024.

Το Tiguan παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2007 και έκτοτε έχει αναδειχθεί ως ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Volkswagen. Πλέον, οδεύει προς την 3η του γενιά και βάσει των scoop φωτογραφιών οι ειδικοί στην επεξεργασία εικόνας του ρωσικού kolesa.ru μας καταθέτουν μια αρκετά πετυχημένη προσέγγιση.

Όπως μπορούμε να δούμε υπάρχουν σχεδιαστικές μίξεις με στοιχεία τόσο από το συμβατικό Golf όσο και από τα ID. 3/ ID. 4. Με αυτή τη λογική το νέο Tiguan θα έχει μία εντελώς νέα μάσκα με πιο λεπτούς προβολείς, ενώ θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις.

Εκτός απροόπτου το νέο Tiguan θα είναι το τελευταίο που θα έχει κινητήρες εσωτερικής καύσης και αναμένουμε έναν εξηλεκτρισμένο 1.500άρη βενζίνης και από εκεί και πέρα δίλιτρα σύνολα. Το ντίζελ είναι αμφίβολο, αλλά όχι και η plug-in έκδοση με μεγάλη μπαταρία που θα δίνει περίπου 100 χιλιόμετρα ηλεκτροκίνησης. Όσο για την R έκδοση πιθανότατα θα αντικατασταθεί από τις ηλεκτρικές των ID μοντέλων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!