ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Mobility 2022: Πληθώρα επισκεπτών στο event για το μέλλον της αυτοκίνησης

Το εμπορικό κέντρο Golden Hall φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το event «Mobility 2022», που αφορά στο αυτοκίνητο και στις νέες τεχνολογίες μετακίνησης, με βασικό άξονα την ηλεκτροκίνηση.

Από τις 15 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, οι φίλοι του αυτοκινήτου αλλά και της πράσινης μετακίνησης μπορούν να δουν για δεύτερη συνεχή χρονιά από κοντά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση.

Εκτός από αυτό, όμως, έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών που την αφορούν, να διαμορφώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη αλλά και να περάσουν ευχάριστα.

Το «παρών» δίνουν αμιγώς ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα (e-bikes) και scooters, πατίνια, αλλά και οι πιο σύγχρονοι φορτιστές, μαζί με τις προτάσεις των πιο σημαντικών παρόχων ενέργειας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της «Mobility 2022» οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους.

Μερικές από τις εταιρείες που παρουσιάζουν τα νέας τεχνολογίας μοντέλα τους είναι η Porsche, η Hyundai, η Kia, η Citroen, η Opel, η CUPRA, η Mercedes-Benz, η Nissan, η Τζώρτζης Α.Ε. (επίσημος αντιπρόσωπος Jaguar Land Rover). Επιπλέον, είναι η Volvo (με παρόντες τους επίσημους διανομείς Βελμάρ και Σφακιανάκης ΑΕΒΕ) και η Βελμάρ, επίσημος διανομέας Fiat και Jeep κ.α..

Η είσοδος για το αυτοκινητικό event «Mobility 2022» είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της είναι:

  • Καθημερινές: 17.00-21.00
  • Σάββατο: 11.00-20.00
  • Κυριακή: 11.00-19.00

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!