NEA

Πόσο ακριβότερη είναι η Purosangue από την Urus;

Παρόλο που το πρώτο SUV της Ferrari θα είναι αρκετά ακριβότερο από αυτό της Lamborghini οι προπαραγγελίες δείχνουν πως έχει γίνει ήδη sold-out.

Πολλοί είναι αυτοί που περίμεναν την Purosangue αφού η λίστα με τις παραγγελίες έχει ήδη κλείσει. Το αξιοπερίεργο είναι πως ακόμη δεν έχει φιξαριστεί η τελική τιμή του ιταλικού SUV που θα ξεκινήσει να παράγεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023.

Παρά ταύτα θεωρείτε σίγουρο πως δεν θα κοστίζει λιγότερο από 400.000 ευρώ. Μάλιστα, η ιστοσελίδα JamesEdition υποστηρίζει ότι θα έχει στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου μία Purosangue μέσα στο 2023 και με μισό εκατομμύριο ευρώ θα μπορεί να την στείλει σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Και η φρενίτιδα καλά κρατεί για την πρώτη τετράθυρη και μάλιστα SUV Ferrari με το εργοστάσιο να έχει δώσει άμεση προτεραιότητα σε όποιον ήδη κατέχει ένα αυτοκίνητο της μάρκας. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα είναι πολύ ακριβότερη από μία Urus που κοστίζει περίπου 220.000 ευρώ.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!