NEA

Το BMW Dune Taxi είναι το ταξί της ερήμου [video]

Στη Μέση Ανατολή παρουσιάστηκε ένα πρωτότυπο εκτός δρόμου BMW βασισμένο στις προδιαγραφές των αγωνιστικών Rally Raid.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν το πρότζεκτ που βλέπετε θα προχωρήσει σε ένα αγωνιστικό απέναντι στο Audi RS Q E-Tron E2 που πρωταγωνιστεί στα ράλι τύπου Ντακάρ.

Όπως και να έχει το Dune Taxi είναι εντυπωσιακό με το αμάξωμα να είναι κατασκευασμένα από οργανικά υλικά σε συνδυασμό με ανθρακόνημα. Έχει μεγάλους τροχούς με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και ελευθέρια άρθρωσης της ανάρτησης έως 40 εκατοστά.

Το σύστημα πρόωσης είναι ηλεκτρικό και τα μοτέρ συνδυαστικά αποδίδουν 544 άλογα με την ροπή να φθάνει τα 1.000 Nm. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το Dune Taxi να αναρριχάται σε μια πλαγιά, να κάνει σλάλομ ανάμεσα σε X5 και διάφορα άλλα κόλπα. Για να δούμε αν στο μέλλον μας περιμένει κάποια έκπληξη από την BMW.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!