NEAPINED

Πόσο ασφαλή είναι τα κινέζικα αυτοκίνητα;

Όπως έχουν αποδείξει οι Κινέζοι μαθαίνουν γρήγορα. Πολύ γρήγορα ώστε να κατασκευάζουν αυτοκίνητα που περνούν ακόμη και από τα αυστηρά πρότυπα του Euro NCAP.

Είναι θέμα χρόνου να δούμε διάφορα κινεζικά αυτοκίνητα να μπαίνουν στις αγορές της Ευρώπης. Ήδη στα βόρεια και σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Δανία, η Γερμανία κ.α. εταιρίες όπως η BYD, η Nio, η MG και άλλες έχουν ξεκινήσει να πωλούν τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα.

Μη νομίζετε πως είναι τίποτα φτηνιάρικα. Τουναντίον, έχω υψηλά ποιοτικά στάνταρ και στο τομέα ασφάλειας. Κάτι που διαπιστώθηκε στα πρόσφατα τεστ πρόσκρουσης του EuroNCAP, στα οποία συμμετείχαν και πολλά μοντέλα από την Κίνα.

Χαρακτηριστικό είναι πως το ιδιαίτερα σχεδιαστικά ORA Funky Car, όπως και το WEY Coffee 1 της Great Wall, διακρίθηκαν με πέντε αστέρια στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

Αξιοσημείωτο είναι πως σημείωσαν πολύ υψηλές βαθμολογίες σε επιμέρους δοκιμές και στα σημεία. Στα ίδια τεστ εντυπωσίασαν το Tesla Model Y με εκπληκτική βαθμολογία, το Genesis GV60 και το Kia Niro.




Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!