NEA

Το Land Rover Defender έκλεισε 75 χρόνια

H Land Rover γιορτάζει τα 75 χρόνια του Defender παρουσιάζοντας μία έκδοση με την ονομασία Defender 75th Limited Edition.

H έκδοση αυτή θα διατίθεται τόσο στο μικρό αμάξωμα «90» όσο και στο μεγαλύτερο «110». Αρχικά, θα πωλείται στη Βρετανία στην έκδοση D300 και στην plug-in υβριδική P400e, σε τιμές που ξεκινούν λίγο πάνω από τα 100 χιλιάδες ευρώ για την έκδοση «110».

Αυτό που το ξεχωρίζει αμέσως είναι η ειδική απόχρωση του πράσινου που υπήρχε στο πρώτο Defender και θα παραμείνει αποκλειστικό για αυτή και μόνο την έκδοση. Ενδιαφέρον έχει ότι και οι ζάντες του αυτοκινήτου είναι βαμμένες σε αυτό το χρώμα.

Η εορταστική έκδοση βασίζεται στην πλούσια έκδοση HSE με μερικές διαφορές στον διάκοσμο τόσο στο αμάξωμα όσο και στο σαλόνι. Υπάρχουν επίσης ειδικά σήματα με την ένδειξη «75 Years», φιμέ τζάμια και μεταλλικοί προφυλακτήρες.

Διαθέτει το πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού της γκάμας, με όλα τα συστήματα υποβοήθησης της Land Rover σε συνδυασμό με στοιχεία πολυτέλειας όπως το εξαιρετικό ηχοσύστημα της Meridian, τα δερμάτινα καθίσματα με τις πολλές ρυθμίσεις, τον εξελιγμένο κλιματισμό κ.α.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!