NEAPINED

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα BMW M2

Η νέα BMW M2 θα είναι αποκλειστικά πισωκίνητη με τον τρίλιτρο bi-turbo εξακύλινδρο σε σειρά των Μ3 και Μ4, ο οποίος για την περίσταση θα αποδίδει 20 ίππους λιγότερους.

Με άλλα λόγια η ισχύς της νέας BMW M2 αναμένεται να είναι στα 460 άλογα που θα περνούν στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων ή ενός αυτόματου Μ Steptronic με 8 σχέσεις.

Σχετικά με τις επιδόσεις εκτιμάται πως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση θα ολοκληρωθούν σε 4,2 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 285 χλμ./ώρα. Ήδη έχουμε δει τη νέα M2 με βαρύ καμουφλάζ ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και οι πρώτες φωτογραφίες που τη δείχνουν ξεκάθαρα προτού τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Το κύριο χαρακτηριστικό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι πως η μάσκα είναι φυσιολογική και όχι η υπερμεγέθη που έχουμε δει στις μεγαλύτερες M3/ M4. Επίσης, διακρίνονται οι μεγαλύτερες εισαγωγές του αέρα μπροστά για την ψύξη του κινητήρα και τα τονισμένα φτερά των τροχών.

Υπενθυμίζεται πως η νέα Μ2 με τον κωδικό G87 θα κατασκευάζεται στο Μεξικό και η παραγωγή της θα ξεκινήσει λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. Αξιοσημείωτο είναι πως η έναρξη παραγωγής της M2 θα συνδυαστεί με τα 50 χρόνια από την ίδρυση του M Division της BMW.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!