NEA

To DS 3 αναβαθμίστηκε και φρεσκαρίστηκε

Το ανανεωμένο DS 3 (καταργήθηκε η πρόσθετη ονομασία Crossback) θα είναι διαθέσιμο στις αρχές της νέας χρονιάς.

Το DS 3 διαφοροποιείται κυρίως χάρη στην επανασχεδιασμένη μάσκα και τους LED προβολείς του, ενώ οι πολύ παρατηρητικοί θα εντοπίσουν τη μειωμένη κατά 10 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος στις εκδόσεις με τις ζάντες των 16 και 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό, πέρα από τις αλλαγές στο διάκοσμο που συνηθίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις, η οθόνη του συστήματος infotainment μεγάλωσε στις 10,3 ίντσες. Από κει και πέρα η πιο σημαντική διαφοροποίηση στα συστήματα πρόωσης είναι η αναβάθμιση του πλήρως ηλεκτρικού DS 3 E-Tense.

Πλέον, υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας 156 ίππων και μία μπαταρία 54 kWh, η οποία με τον στάνταρ OBC 11 kW φορτίζει σε αντίστοιχο wallbox μέσα σε 5 ώρες. Σε ταχυφορτιστή DC 100 kW απαιτούνται λιγότερα από 25 λεπτά για τη φόρτιση από το 20 στο 80% της χωρητικότητάς της.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!