NEA

Πόσο πωλείται σήμερα το Diesel; – Έρχεται και νέα επιδότηση

Μπορεί να έφυγε η επιδότηση των 15 λεπτών στο πετρέλαιο κίνησης από την 1η του Οκτώβρη, αλλά αυτό δεν σήμανε και την εξίσωση του με τις τιμές της απλής αμόλυβδης, δίνοντας μια μικρή ανακούφιση στους καταναλωτές, μέχρι νεωτέρας βέβαια.

Με βάση τις τιμές του παρατηρητηρίου καυσίμων του υπουργείο ανάπτυξης, σε πανελλαδική κλίμακα, η τιμή του Diesel κίνησης κυμαίνεται πλέον στα 1,858 ευρώ, ενώ της απλής αμόλυβδης στα 1,978 ευρώ.

Μια τιμή που είναι 10 λεπτά κάτω από την απλή αμόλυβδη εξακολουθώντας να αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή κίνησης σε σχέση με τη βενζίνη.

Το βέβαιο είναι ότι το επόμενο διάστημα το οικονομικό επιτελείο θα παρέμβει εκ νέου στην τιμή του Diesel, προκειμένου να συγκρατηθούν αυξήσεις στα μεταφορικά κόστη που με τη σειρά της, μια τέτοια εξέλιξη θα επηρεάσει τις τιμές σε όλη τη διατροφική αλυσίδα.

Στο μεταξύ, αυτό που διαρρέεται είναι ότι τα κουπόνια για τα καύσιμα, με τη μορφή των Fuel Pass, θα αποτελέσουν μια καλή ανάμνηση, για όσους τα πήραν.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!