NEA

Αυτή η BMW είναι ντίζελ με 1.035 ίππους! [video]

Το tuning δίνει τα… ρέστα του αφού κατάφερε να μετατρέψει ένα τρίλιτρο ντίζελ και να αποδίδει πάνω από 1.000 άλογα και να κάνει το 0-100 σε λιγότερο από 2 δεύτερα!

Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση η αναβάθμιση ενός ντίζελ ή αν προτιμάτε σίγουρα είναι πιο δύσκολη ή και πιο σπάνια η μετατροπή του. Ωστόσο, μία ομάδα tuning στη Ρουμανία πήρε μία 118, αντικατέστησε το μικρότερο diesel με ένα μεγαλύτερο τρίλιτρο από μία 335d, αλλά και την τετρακίνηση από μία 330 xDrive.

Και μετά από πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις η ισχύς της βαρέως πειραγμένης BMW έφτασε τα 1.035 άλογα και η ροπή τα 1.650 Nm. Κάτι που μεταφράζεται σε τριπλασιασμό της ισχύος και σε διπλασιασμό της ροπής!

Η βελτιωμένη «μπέμπα» ανήκει στο Ρουμάνο οδηγό, Dragos Stacescu, ο οποίος έκανε κάποια πολύ σημαντικά ρεκόρ σε αγώνες dragster στη χώρα του. Όπως το 1/4 του μιλίου (0-400 μέτρα)σε μόλις 8,31 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου στα 270 χλμ./ώρα.

Το πιο εντυπωσιακό είναι τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 1,87 δευτερόλεπτα ή τα 0-200 χλμ./ώρα σε 2,84 δευτερόλεπτα. Πύραυλος εδάφους-εδάφους!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!