NEA

Δευτέρα ξεκινάει ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

Δευτέρα ξεκινάει ο Δακτύλιος στους δρόμους της Αθήνας, με την ελπίδα να δώσει μια ανάσα στο κυκλοφοριακό της πρωτεύουσας. Αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει δήλωση επίσημη από το αρμόδιο υπουργείο, αυτό ήδη έχει διαρρεύσει και ανακοινώνεται στα ΜΜΕ.

Αν δεν αλλάξει τίποτα, αναφορικά με τα  κριτήρια εισόδου στο κέντρο της Αθήνας σε σχέση με πέρυσι, τότε θα πρέπει το όχημά σας να ανήκει σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Εάν έχετε ηλεκτρικό όχημα
  • Εάν έχετε εκ κατασκευής φυσικού αερίου ή υγραερίου όχημα
  • εάν έχετε υβριδικό όχημα
  • Εάν έχετε όχημα κατηγορίας Euro 6 και ταυτόχρονα να εκπέμπει κάτω από 120 gr CO2

Επισημαίνεται ότι οι εκπομπές CO2 δε σχετίζονται με το επίπεδο ρύπων Euro 6 Αθήνα δακτύλιος πράσινος δακτύλιος. Για τους υπόλοιπους ισχύει το σύστημα Μονά-Ζυγά.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε μέρα 2.5 εκατομμύρια οχήματα διασχίζουν τους δρόμους της Αττικής, ενώ δεν είναι λίγες οι φωνές που κάνουν λόγο και για 3 εκατομμύρια οχήματα, μαζί με τα ταξί και κάθε είδους βαν, λεωφορείων που μεταφέρουν κόσμο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!