NEA

Επιστροφή για το Renault Espace;

Η γαλλική εταιρία θα μπορούσε να επαναφέρει το Espace ως ένα μεγάλο SUV που θα τοποθετείται πάνω από το Austral.

Το Espace υπήρξε ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την ευρωπαϊκή αγορά αφού ήταν το πρώτο μεγάλο MPV. Ωστόσο, ο κύκλος αυτών των μοντέλων έχει πλέον ολοκληρωθεί και αναπόφευκτα όσα MPV έχουν απομείνει μετουσιώνονται σε SUV.

Έτσι και το Espace αναμένεται στη νέα του γενιά να εξελιχθεί σε ένα SUV που θα προσφέρει χώρους για επτά θέσεις. Μάλιστα, τη βάση θα αποτελέσει το σασί του Austral και η βασική διαφορά θα αφορά στο μακρύτερο αμάξωμα που θα χωρά και τρίτη σειρά καθισμάτων.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, αλλά είναι σίγουρο πως το Espace θα ολοκληρώσει τον κύκλο του. Στις εικόνες βλέπετε μία πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση από τους συναδέλφους του ρωσικού kolesa.ru.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!