ΑΓΩΝΕΣ

Nissan Team Wild Grace: Επιστροφή στο Rebelle Rally με το Pathfinder Rock Creek

Επιδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην περιπέτεια και τα οχήματα που συναρπάζουν, η Nissan επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο Rebelle Rally 2022 με το στιβαρό Pathfinder Rock Creek 2023. Το SUV θα έχει ως πλήρωμα τις  Sedona Blinson και Lyn Woodward της Team Wild Grace στην κατηγορία X-CROSS, για οχήματα χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων  με αργό.

Το Rebelle Rally καλύπτει περισσότερα από 1.500 μίλια εκτός δρόμου  πλοήγησης και οδήγησης,  στις ερήμους της California και της Nevada. Η Nissan είναι ο μόνος κατασκευαστής που συμμετέχει και στις επτά εκδόσεις του Rebelle Rally από τo λανσάρισμά του, το 2016.

“Η συμμετοχή στο Pathfinder Rock Creek και σε μια τέτοια προκλητική εκδήλωση, τονίζει την εμπιστοσύνη μας στις δυνατότητες του σκληροτράχηλου SUV, σε δύσκολο έδαφος”, δήλωσε ο Nick Reese, διευθυντής Marketing, Crossover & SUV, της Nissan USA. “Η έβδομη συμμετοχή μας στο Rebelle Rally είναι απλώς η τελευταία σε μια μακρά σειρά εκτός δρόμου διοργανώσεων όπου η Nissan έχει αποδείξει με ενθουσιασμό τα διαπιστευτήρια των οχημάτων της.”

Η έκδοση Pathfinder Rock Creek διαθέτει ανάρτηση ειδικά ρυθμισμένη για εκτός δρόμου οδήγηση, ελαστικά παντός εδάφους σε  ζάντες τύπου beadlock, σωληνωτή σχάρα οροφής, στάνταρ Intelligent 4WD, καθώς  και αυξημένη  ιπποδύναμη και ροπή.

Για το Rebelle Rally, το Pathfinder Rock Creek  είναι “ντυμένο” με ένα εντυπωσιακό γραφικό με πορτοκαλί βουνοκορφές εμπνευσμένες, από το σήμα Rock Creek του οχήματος και με αντίστοιχες  πορτοκαλί πινελιές στο εσωτερικό. Ένα φωτεινό μπλε φόντο έρχεται σε αντίθεση με το πορτοκαλί και βοηθά το όχημα να ξεχωρίζει στην άμμο της ερήμου.

Ακολουθήστε την ομάδα Wild Grace στο Instagram ή στο Facebook και παρακολουθήστε τη δράση  ζωντανά, στο rebellerally.com/live από τις 6 Οκτωβρίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!