NEA

Ξεθάφτηκε μία ακόμη Lamborghini Miura [video]

Σε ένα γκαράζ είχε ξεχαστεί ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Μία πανέμορφη Miura.

Αυτή η Miura του 1969 είχε ξεχαστεί σε ένα παλιό γκαράζ κάπου στην Γαλλία, αλλά οι συνθήκες ήταν καλές και διατηρήθηκε σε εξαιρετική κατάσταση. Ο ιδιοκτήτης του είναι ο ίδιος εδώ και 47 χρόνια και κυκλοφορούσε την κόκκινη Miura ελάχιστα… ίσα για να πάρει αέρα.

Υπάρχουν όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας, ενώ η βαφή είναι η ορίτζιναλ όπως και τα πάντα πάνω σε αυτή την Miura. Η οποία είναι μία P400S που ξεκίνησε να παράγεται το 1968, με τον V12 των 3,9 λίτρων και των 370 ίππων.

Κατασκευάστηκαν συνολικά 338 κομμάτια από αυτή την έκδοση και τώρα ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το παραχωρεί για πώληση (μέσω της Automobiles Sur Les Champs σε δημοπρασία στις 16 Οκτωβρίου).

Σε μια τιμή κάπου στα 1-1,3 εκατομμύρια ευρώ. Και ίσως το κάνει στην πιο κατάλληλη στιγμή αφού οι τιμές των κλασικών και σπάνιων αυτοκινήτων έχουν πραγματικά απογειωθεί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!