NEA

Πόσοι θα κάνουν χρήση του Μετρό στον Πειραιά

Σε λειτουργία οι τρεις νέοι σταθμοί του μετρό της Γραμμής 3 – Πως οι νέες γραμμές θα τονώσουν το κυκλοφοριακό της Αθήνας – Νέα προοπτική για τον Πειραιά.

«Υπολογίζουμε ότι θα μετακινούνται 130.000 άνθρωποι ημερησίως στους έξι σταθμούς της επέκτασης στον Πειραιά. Επομένως το έργο αυτό στην ουσία βοηθά τον Πειραιά να γίνει μία πόλη πιο ανθρώπινη. Βοηθά πολύ στο να λύσουμε ένα έντονο, κορεσμένο, κυκλοφοριακό πρόβλημα, που έχουμε σε Αθήνα και Πειραιά», τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, σε παρέμβαση του στην ΕΡΤ.

Επανέλαβε ότι στο έργο αυτό συνέβαλαν πολλές Κυβερνήσεις, σημείωσε όμως ότι επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες με τη σημερινή Κυβέρνηση. Υπενθύμισε πως το 2020 στο σταθμό του Πειραιά «δεν υπήρχαν ακόμη ούτε μπετά». Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών υπενθύμισε επίσης ότι η επέκταση του Μετρό προς Πειραιά ξεκίνησε επί Κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, χαρακτηρίζοντας ατόπημα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε αναφορά και σε αυτό.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!