NEA

Το Rezvani Vengeance είναι ένα άρμα με άδεια κυκλοφορίας

Κάτω από αυτό το θηρίο των 250.000 δολαρίων και βάλε κρύβεται μία Cadillac Escalade. Αλλά ποιος νοιάζεται;

Το Vengeance της καλιφορνέζικης Rezvani είναι ένα πολύ ιδιαίτερο όχημα με μία φουτουριστική army εμφάνιση που τονίζεται από τα φουσκωμένα του φτερά, τα μικροσκοπικά παράθυρα, τους προβολείς στο καπό, τη φωτεινή μπάρα στην οροφή, τους τεράστιους τροχούς κ.α.

Για όσους δεν θέλουν μόνο την επιβλητική εμφάνιση αλλά και προστασία από τυχόν κινδύνους υπάρχει το Military Package που διαθέτει θωράκιση και αλεξίσφαιρα κρύσταλλα, μαζί με ενισχυμένη ανάρτηση, run flat ελαστικά και έναν χαλύβδινο εμπρός προφυλακτήρα.

Στα ιδιαίτερα στοιχεία ανήκουν τα ανεξάρτητα πίσω καθίσματα με λειτουργία μασάζ, η μεγάλη ηλιοροφή, η ηλεκτρική πέμπτη πόρτα, αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως βασίζεται στην Cadillac Escalade. Ειδικότερα όταν υπάρχει η δυνατότητα ψεκασμού σπρέι πιπεριού, ηλεκτροφόρες χειρολαβές, θερμική κάμερα νύχτας, μάσκες προστασίας από αέρια, καθώς και αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη.

Η βασική έκδοση του Vengeance κινείται από έναν V8 χωρητικότητας 6,2 λίτρων με 426 ίππους. Διαθέσιμος είναι και ένας εξακύλινδρος τρίλιτρος σε σειρά diesel με 281 ίππους. Η κορυφαία εκδοχή είναι αυτή με τον V8 των 6,2 λίτρων που με τη βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει 700 ίππους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!